За Нас

podpravki10Фирма „Деми – Елена Андреева 61“ ООД е създадена през 1993 година, но повече от 40 години произвежда и търгува със собствени рецепти подправки и билков чай.

Началото положиха нашите родители. Те бяха млади, а ние деца. Пренесоха подправката Бачковска шарена чубрица“ от Родопите, по стара рецепта от ароматни и екологично чисти билки от планината.

Нарекоха я най-добрата мерудия при баба Мария. Тази подправка е неотменима добавка в семейните ястия, на роднини, съседи, приятели, кафенета и ресторанти. Харесва се на хората.

Дойде време да се продава на пазара на Бачковския манастир на български и чуждестранни посетители и туристи.

Така бавно но уверено подправката намери пазар и стана известна в цялата страна, дори и зад граница. Една е причината – отлични ароматни и вкусови качества.

podpravki3През тези дълги години опита и желанието да отгатнем вкусовете и желанието на хората ни даде увереност да разработваме собствени рецепти за подправки и билков чай от екологично чисти продукти – дар от българската природа, със специфичен вкус и аромат, в естетично оформени опаковки.

Построихме цех за производство, при спазване на всички санитарно – хигиенни изисквания по закона за храните. Качеството и безопасността на подправките се контролират чрез внедрената НАССР система.

Сега нашата продукция се търси в цялата страна, защото се стремим максимално да задоволим непрекъснато нарастващите изисквания на хората.

Ние се учим докато работим. Нашата максима е: Амбиция за работа, постоянство и качество в името на хората.